Ju mund të blini produktet në vendin tuaj:

Oferta për vende pune

Messer Albagaz zhvillon rregullisht testime për përzgjedhje personeli në sektorë të ndryshëm të aktivtetit te tij si në: prodhim, logjistikë, mirëmbajtje, administrim të shitjeve, kontabilitet, menaxhim informacioni, etj. Kërkesat tona janë gjithnjë në rritje përsa i përket kualifikimit dhe numrit. Nëse ndjeheni të lirë dhe të aftë në fushat e përmendura më lart, mos hezitoni të dërgoni, edhe pa kërkesën tonë, kandidaturën Tuaj shoqëruar me CV dhe foto.