Ju mund të blini produktet në vendin tuaj:
1.png

 

Messer në Shqipëri

01.02.2011 

Messer Albagaz, që nga 1 shkurt 2011, ka përfshirë në veprimtarinë e vet edhe aktivitetin e Sofigaz, e cila ishte dega shqiptare e Grupit italian SAPIO.

Nëpërmjet blerjes së Sofigaz-it,  Messer Albagaz, degë shqiptare nga më të mëdhatë e drejtuar nga specialistë  të Messer  për gazet industriale, do të forcojë pozitën e saj në tregun Shqiptar. Sofigaz, një degë e Grupit italian SAPIO, ishte një lider  në tregun shqiptar të gazeve industriale, ushqimore dhe mjekësore. 

Preview
Ernst Bode
The Messer Group’s Regional Manager for South-East Europe