Ju mund të blini produktet në vendin tuaj:
3.png

 

Pjesë e Botës Messer

Në Shkurt 2005, operacionet e gazit të Messer Grup u bashkuan me Grupin MEC për të formuar “Botën Messer”:


Castolin Eutectic
 është e specializuar në mbrojtjen e veshjeve, riparimeve dhe teknologjive të shkrirjes.

Messer Cutting Systems
 është një furnizues i teknologjive pioniere dhe shërbimeve për industrinë metalike.

SpectronGas Control Systems
 është një specialist në sistemet e furnizimit me gaz.

BIT Analytical Instruments
 është një prodhues i specializuar i instrumenteve precize mjekësore.

Messer
 është kompania më e madhe e gazeve industriale ne botë.


ASCO Kohlensäure
 është një ofrues i zgjidhjeve individuale dhe të plotë të CO2.

Për informacione të mëtejshme mund të vizitoni faqen www.messer-world.com!