Ju mund të blini produktet në vendin tuaj:
1.png

Gama e gazeve të pastër dhe speciale të Messer është aq e gjerë, siç  janë edhe aplikacionet e mundshme.

Messer është në gjendje t’u ofrojë klientëve të saj të kualifikuar një linjë të plotë e gazeve të pastra dhe përzierjeve, si ato standarte ashtu dhe për të specifikuarat sipas kërkesave të klientëve, me çdo përbërje teknikisht të mundshme duke përmbushur të gjitha nevojat në treg. Kjo bëhet e  mundur pranë impiantit tonë në Tiranë, për disa prej përzierjeve me përdorim më të gjerë, dhe për të gjithë gamën e gjerë të sipërpërmendur  në sajë të 3 impianteve të specializuara në stabilimentet e prodhimit në Austri, Francë dhe Zvicër, të akredituara  nga organet më autoritare ndërkombëtare.

Messer “Know-how”, për sa i përket gazeve dhe specialiteteve ka një fushë shumë të gjerë veprimi dhe konsultative dhe prandaj është çelësi për optimizimin e proceseve në aspektin e cilësisë, ekonomik dhe inovativ.

Për më shumë informacion, vizitoni microsite-n  e ri të Messer për  GAZET SPECIALE.

www.specialtygases.de (en)